Підрозділ організації харчування
Виконує надзвичайно важливу функцію — щоденне забезпечення підопічних повноцінним, безпечним і збалансованим харчуванням. У підрозділі працюють кваліфіковані кухарі та працівники харчоблоку, які готують страви з урахуванням фізіологічних норм, індивідуальних потреб (у тому числі дієтичних), віку, стану здоров’я та рекомендацій лікарів. Контроль за якістю продуктів, умовами зберігання та дотриманням санітарно-гігієнічних норм здійснюється регулярно. Харчоблок забезпечений необхідним технологічним обладнанням, що дозволяє готувати страви різної складності відповідно до сучасних стандартів. Потужності харчоблоку можуть забезпечити всіх жителів повноцінним чотирьохразовим харчуванням.


